Δωρεάν πλύσιμο

Σας παραδίδουμε το όχημα σας πλυμμένο και καθαρό για να έχετε την καλύτερη δυνατή οδηγική απόλαυση.

Νέα

Νέες παραλαβές, νέες αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές. Μείνετε πάντα ενημερωμένοι.Διαβάστε τα νέα μας εδώ!

Pickup and Delivery

Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο

Αναπαλαίωση Αυτοκινήτου

Συνήθως τα περισσότερα κλασσικά αυτοκίνητα στην χώρα μας είναι εγκαταλειμμένα, σε κακή κατάσταση, άσχημα τρακαρισμένα ή έχουν υποστεί πλήθος μετατροπών χάνοντας την αυθεντικότητά τους.

Η αξία ενός κλασσικού αυτοκινήτου διαμορφώνεται ανάλογα με την κατάσταση και το ιστορικό του. Ένα κλασσικό αυτοκίνητο που βρίσκεται σε αυθεντική κατάσταση, μπορεί να εξεταστεί από την τεχνική επιτροπή της ΦΙΛΠΑ (η αντιπρόσωπος της FIVA στην Ελλάδα). Η ΦΙΛΠΑ ιδρύθηκε το 1969, ήταν δε η πρώτη και μοναδική για πολλά χρόνια λέσχη που ασχολήθηκε με τη διατήρηση και διάσωση των ιστορικών αυτοκινήτων.

 

IMG_2644a

Το τμήμα αναπαλαίωσης κλασσικών οχημάτων στην εταιρία μας ειδικέυεται στην ανακατασκευή και την αναπαλαίωση κλασσικών αυτοκινήτων. Δίνοντας έμφαση στα Fiat 500 και Mini Cooper για τα οποία υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών (καινούργια και μεταχειρισμένα) μπορούμε επίσης να παραγγείλουμε ότι χρειαστεί τόσο από Ιταλία όσο και από Αγγλία. Επίσης έχουμε ειδικευτεί και στα παρακάτω πολύ σπάνια μοντέλα:

Bmw Isetta Jaguar  VW Karman     Messerschmitt    Bianchina     Fourkoni    Pacard

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως: το ξεμοντάρισμα, την αμμοβολή-γυαλοβολή, το remover και την αντικατάσταση των σάπιων κομματιών, τη βαφή (ακρυλικό-μονής-duco) έως το μοντάρισμα και το τελείωμα του αυτοκινήτου. Αντικαθιστούμε όλα τα διαβρωμένα μέρη και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες φανοποιείας. Όσον αφορά το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, αντικαθιστούμε τις ταπετσαρίες με καινούργιες.

Η πολύχρονη πείρα μας βοηθάει στην εύρεση των απαραίτητων ανταλλακτικών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για όσα κομμάτια δεν μπορούν να βρεθούν αναλαμβάνουμε την κατασκευή τους είτε στο χέρι είτε σε ειδικό χυτήριο μετάλλου.

Κάθε κλασσικό αυτοκίνητο εκτός απο αγάπη μας προσφέρει και μια νέα πρόκληση! Κάθε επισκευή μας συγκινεί και μας γεμίζει!

www.hatzibalis.gr_8 www.hatzibalis.gr_9 www.hatzibalis.gr_4
www.hatzibalis.gr_15 www.hatzibalis.gr_16 www.hatzibalis.gr_20
GreekDeutsch (DE-CH-AT)

Βελτιώσεις

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο εξασφαλίζουν άριστη συμβουλευτική σε θέματα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων σε αγωνιστικό και καθημερινό επίπεδο.

περισσοτερα

Ασφάλειες

Αναλαμβάνουμε την ασφαλιστική διεκπαιραίωση του ατυχήματος σας.

περισσοτερα

Newsletter

Comodo SSL