Δωρεάν πλύσιμο

Σας παραδίδουμε το όχημα σας πλυμμένο και καθαρό για να έχετε την καλύτερη δυνατή οδηγική απόλαυση.

Νέα

Νέες παραλαβές, νέες αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές. Μείνετε πάντα ενημερωμένοι.Διαβάστε τα νέα μας εδώ!

Pickup and Delivery

Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο

Ανακαίνιση Αυτοκινήτου

Ψάχνετε για αποκατάσταση κλασσικών αυτοκινήτων, με έδρα τον Ασπρόπυργο; Ο Χατζήμπαλης μπορεί να σε βοηθήσει. Διαθέτουμε μια πλήρη εγκατάσταση που είναι σε θέση να εκτελέσει αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων. Η εγκατάσταση είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης και του δικού μας θαλάμους βαφής και τους φούρνους μας, καθώς και ξεχωριστούς χώρους εργασίας για την επένδυσή της εργασίας και ανακατασκευές κινητήρων.
Στο φανοποιείο Χατζήμπαλης οι υπηρεσίες μας είναι απλά στο επόμενο επίπεδο. Μπορούμε να προσφέρουμε απλές ανακατασκευές του κινητήρα και την επισκευή του αμαξώματος καθώς και πλήρη αποκατάσταση αυτοκίνητου.

  • image
  • image
  • image
Previous Next

Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα κλασικό αυτοκίνητο που με πολύ απλά λόγια έχει δει καλύτερες μέρες τότε φροντίστε να το φέρετε στο Φανοποιείο Χατζήμπαλης . Η ομάδα μας θα είναι ενθουσιασμένη να εργαστεί για το έργο σας. Οι εμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο και να προσφέρουν μια υπηρεσία που είναι στο επόμενο επίπεδο.
υπερηφανευόμαστε για την παροχή τέτοιων μια υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών σπορ και πολυτελών αυτοκίνητων. Από το MOT, επισκευές κινητήρα, των φρένων, καυσαερίων συντήρησης και επισκευής του αμαξώματος.
Η ομάδα μας είναι πολύ καλά καταρτισμένη και χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και εξοπλισμό που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ήσυχοι ξέροντας το αυτοκίνητό σας είναι σε πολύ ικανά χέρια. Στο Φανοποιείο Χατζήμπαλης προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία κορυφής και έχουμε επίσης μια μεγάλη επιλογή από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση.
Κάθε φορά που ψάχνετε για αποκατάσταση κλασσικού αυτοκινήτου, επιλέχτε το Φανοποιείο Χατζήμπαλης. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και τον εξοπλισμό που σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

GreekDeutsch (DE-CH-AT)

Βελτιώσεις

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο εξασφαλίζουν άριστη συμβουλευτική σε θέματα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων σε αγωνιστικό και καθημερινό επίπεδο.

περισσοτερα

Ασφάλειες

Αναλαμβάνουμε την ασφαλιστική διεκπαιραίωση του ατυχήματος σας.

περισσοτερα

Newsletter

Comodo SSL