Δωρεάν πλύσιμο

Σας παραδίδουμε το όχημα σας πλυμμένο και καθαρό για να έχετε την καλύτερη δυνατή οδηγική απόλαυση.

Νέα

Νέες παραλαβές, νέες αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές. Μείνετε πάντα ενημερωμένοι.Διαβάστε τα νέα μας εδώ!

Pickup and Delivery

Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο

Windschutzscheibe

Rear-Windscreen-580x410  Wenn sie ein Problem an der Windschutzscheibe ihres Autos erkennen ( bemerken ), rufen sie die Experten der Firma Hatzibali an !

Επισκευη η αντικατασταση? Reparatur oder Ersatz

Wir möchten sie versichern dass wir unsere bestes tun werden, ihre Windschutzscheibe wenn möglich zu reparieren , anstatt sie zu Ersätzen .
Für weitere Informationen stehen wir ihnen immer zu Verfügung !

Επισκευή ή αντικατάσταση;

Έχετε την πλήρη διαβεβαίωση μας ότι, αν είναι δυνατόν, θα επισκευάσουμε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, αντί να το αντικαταστήσουμε. Αλλά αν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας δεν μπορεί να επισκευαστεί - θα το αντικαταστήσουμε με ένα από τα ποιοτικά παρμπρίζ αντικατάστασης που έχουμε απόθεμα. Όταν πρόκειται να αποφασίσετε για την επισκευή ή την αντικατάσταση του φθαρμένου παρπρίζ του αυτοκινήτου σας, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε επαφή για την ολοκληρωμένη λύσεις επισκευής παρμπρίζ από μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε, επικοινωνήστε με το φανοποιείο Χατζήμπαλης σήμερα!  screen chips
GreekDeutsch (DE-CH-AT)

Βελτιώσεις

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο εξασφαλίζουν άριστη συμβουλευτική σε θέματα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων σε αγωνιστικό και καθημερινό επίπεδο.

περισσοτερα

Ασφάλειες

Αναλαμβάνουμε την ασφαλιστική διεκπαιραίωση του ατυχήματος σας.

περισσοτερα

Newsletter

Comodo SSL