Δωρεάν πλύσιμο

Σας παραδίδουμε το όχημα σας πλυμμένο και καθαρό για να έχετε την καλύτερη δυνατή οδηγική απόλαυση.

Νέα

Νέες παραλαβές, νέες αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές. Μείνετε πάντα ενημερωμένοι.Διαβάστε τα νέα μας εδώ!

Pickup and Delivery

Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο

Φρεσκάρισμα Χρώματος

KOVAX Σύστημα Γυαλίσματος

Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορο και απλό σύστημα
  • Ίδιο σύστημα τόσο για το ανοιχτά και τα σκούρα χρώματα
  • Ελάχιστος χρόνος στίλβωσης

 

Περιγραφή:

Το σύστημα γυαλίσματος Kovax αποτελείται από μια χοντρή και μια πολύ λεπτή πάστα. Και οι δύο είναι κατάλληλες για σκοτεινά και φωτεινά χρώματα. Εκτός από απλό και φιλικό προς το χρήστη, είναι επίσης ενα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα.
Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι γι 'αυτό. Οι πάστες Kovax είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τα λειαντικά Kovax. Η τραχύτητα των κόκκων λείανσης που προστίθενται στις γυαλιστικές πάστες μπορεί να διαφέρουν από το ένα βερνίκι στο άλλο. Η τραχύτητα των κόκκων της πάστας Kovax ταιριάζει ακριβώς με τη λεπτότητα των γραμμών λείανσης των λειαντικών Kovax. Αυτό είναι σημαντικό. Άλλες γυαλιστικές πάστες μπορούν να περιέχουν κόκκους που είναι πολύ χοντροί για τις αυλακώσεις των λειαντικών Kovax. Αυτό θα αυξήσει το χρόνο στίλβωσης σας. Όταν χρησιμοποιείτε πάστες Kovax , συχνά 1 βήμα γυαλίσματος είναι επαρκές, πράγμα που σημαίνει σημαντική μείωση του χρόνου στίλβωσης. Αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι η Kovax διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα τριψίματος / γυαλίσματος. Τα συμβατικά συστήματα λείανσης για την απομάκρυνση των ατελειών, χρησιμοποιούν συχνά 1 ή 2 τριψίματα. Η έμφαση είναι στο γυάλισμα. Λογικό, γιατί με μόνο 1 ή 2 στάδια λείανσης δεν αφαιρούνται όλες οι γρατζουνιές. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται επιπλέον χρόνος στίλβωσης ώστε να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές τελικά εντελώς.
Αντιθέτως, το σύστημα λείανσης Kovax είναι ένα σύγχρονο σύστημα. Με μόνο ένα επιπλέον στάδιο τριψίματος (από λίγα δευτερόλεπτα), ατέλειες και γρατσουνιές αφαιρούνται τελείως. Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος στίλβωσης θα μειωθεί σημαντικά (μεσα σε μερικά λεπτά της ώρας), σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα λείανσης.

Σχετικά προϊόντα:

  • 80 χιλιοστά (M00-4045)
  • 80 χιλιοστά σκληρά (M00-4047) mm και 80 mm μαλακό (M00-4048)
  • Γυαλιστική μηχανή 75 χιλιοστών 910-0301
  • Κίτρινο μαξιλάρι αφρού σκληρό 200 χιλιοστά 858 - 6791
  • Πράσινο μέσο μαξιλάρι αφρού 200 χιλιοστά 858-6796
  • Μαύρο μαξιλάρι αφρώδες μαλακό 200 χιλιοστά 858 - 6793
  • Back-up μαξιλάρι 200 ​​χιλιοστά μαξιλάρια αφρού 858-6794 (M14) 858-6795 ή (5/8)
  • Kit με τα γυαλιστικα μαξιλάρια 200 χιλιοστά 858 - 6790
  • Πανί από μικροΐνες 400 x 400mm 851 έως 4161

Συμβουλές Λείανσης:

Μετά το τελικό στάδιο τριψίματος με Buflex μαύρο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη στίλβωση. Το χονδρό τρίψιμο πρόκειται να εφαρμοστεί πρώτα με το πράσινο μαξιλάρι αφρού (μέτρια) 200 χιλιοστών. Όταν περισσότερη επιθετικότητα προτιμάται, μπορείτε να εφαρμόσετε το χοντρό τρίψιμο με το κίτρινο μαξιλάρι αφρού (σκληρό) 200 χιλιοστά. Για ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα, συνεχίστε με ένα δεύτερο βερνίκι Υπέρλεπτο ένωση τρίψιμο. Αυτό πρόκειται να εφαρμοστεί με το μαύρο μαξιλάρι αφρού (μαλακό) 200 χιλιοστών. Τέλος, για να γίνει πιο λαμπερή η επιφάνεια, χρησιμοποιήστε το Kovax πανί μικρο ινών (microfibers).
Για μια μικρή επιφάνεια (επισκευή spot), μπορείτε επίσης να επιλέξετε το 50 χιλιοστά ή 75 χιλιοστά σύστημα γυαλίσματος. Πρώτα εφαρμόστε τη χοντρή πάστα με μάλλινο μαξιλάρι 50mm ή 75 χιλιοστών (σκληρό ή μαλακό). Συνεπώς (αν είναι απαραίτητο), χρησιμοποιήστε μαξιλάρι αφρού 50mm ή 75 χιλιοστών για να εφαρμόσετε υπέρλεπτο τρίψιμο Τέλος, για τη βέλτιστη γυαλιστερή επιφάνεια, χρησιμοποιήστε το Kovax πανί μικρο ινών(microfibers).

Αφρώδη μαξιλαράκια

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του στρώματος αφρού είναι οι ειδικές οπές αέρος στην άνω πλευρά του στρώματος. Αυτό επιτρέπει τη θερμότητα να φεύγει από το μαξιλάρι πολύ αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται ανάπτυξη της θερμότητας και ζημιές στην διαυγή επένδυση και / ή κάψιμο στην διαυγή επένδυση εξαιτίας της ανάπτυξης θερμότητας.
Επιπλέον, το επίθεμα θα απορροφήσει την πάστα πολύ γρήγορα. Κατά συνέπεια, θα υπάρχει λιγότερη ρύπανση. Η πάστα γυαλίσματος παραμένει επίσης στο μαξιλάρι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αρα προσθέτετε πάστα με λιγότερη συχνότητα στο μαξιλάρι. Ως αποτέλεσμα, η στιλβωτική διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα και ταυτόχρονα θα μπορεί να υλοποιήσει μια σημαντική μείωση του κόστους των υλικών, γιατί απαιτείται λιγότερη στιλβωτική πάστα.
Το μαξιλάρι αφρού των 200 χιλιοστών είναι ιδανικό για μεγαλύτερες επιφάνειες.

Μαύρο αφρώδες μαξιλάρι μαλακό (858-6793)
Αυτό το μαύρο μαλακό μαξιλάρι αφρού χρησιμοποιείται ως τελικό βήμα στην γυαλιστική διαδικασία.

Πράσινο μέσο μαξιλάρι αφρού (858-6796)
Αυτό το πράσινο μέσο μαξιλάρι αφρού χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με Kovax χοντρό τριβείο, ως πρώτο βήμα της διαδικασίας γυαλίσματος.

Σχετικές συνδέσεις:

MSDS (τεχνικά στοιχεία του προϊόντος):
Coarse Rubbing CompoundUltrafine Rubbing Compound

GreekDeutsch (DE-CH-AT)

Βελτιώσεις

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο εξασφαλίζουν άριστη συμβουλευτική σε θέματα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων σε αγωνιστικό και καθημερινό επίπεδο.

περισσοτερα

Ασφάλειες

Αναλαμβάνουμε την ασφαλιστική διεκπαιραίωση του ατυχήματος σας.

περισσοτερα

Newsletter

Kovax Γυάλισμα

Kovax Γυάλισμα 2

Kovax Γυάλισμα 3

Comodo SSL